Duo Mokumer Molleboon in Mokum!!!
 
Donderdag 27 november om 20.30 uur, zaal open 20 uur
Roode Bioscoop Haarlemmerplein 7
Reserveringen 020-6257500 www.roodebioscoop.nl
Entrée 12,50 €
Mokumer Molleboon naar Stad!!!
 
Dag: 12 december (vrijdag).
Ploats: Der Aa-theater Akerkstraat 11, Groningen.
Reserveren: Tel. 050-3117738 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tied: 20.00 uur.
Pries 12,50 euro

GRUNNEGER MEZIEK

Sinds januari 2014 is er www.grunnegermeziek.nl. De site biedt actuele informatie over streektaalmuziek en muzikanten die in de Groninger streektaalcultuur actief zijn. Muzikanten en bands kunnen zich op de website zelf zichtbaar maken door onder meer via een blogfunctie eigen informatie en muziekmateriaal te delen, zoals muziek, foto’s en videoclips. De website is een onderdeel van het project Grunneger Meziek. Het project is een initiatief van het Huis van de Groninger Cultuur. Zij wil met de website streektaalmuzikanten een nieuw verbindend en digitaal platform bieden en met de informatie een groter publiek interesseren voor Groningstalige muziek. Daarnaast wil het Huis een aantal keren per jaar gericht workshops aanbieden aan streektaalmusici, zodat zij zich nog beter kunnen ontwikkelen en plaatsen in de streektaalsector en de muziekbranche.

Contact informatie

Jan Sleumer en Winfried Veenker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groningen vrijdag 12 december 2014 20.00 uur